آماده سازی کسب و کار فعال یا بیزینس آماده برای فروش

آماده سازی کسب و کار فعال یا بیزینس آماده برای فروش

آماده سازی کسب و کار فعال یا بیزینس آماده برای فروش

آماده سازی کسب و کار فعال (بیزینس آماده) برای فروشندگان کسب و کار می تواند نکات مهمی برا فروشندگان بیزینس داشته باشد اجازه میخواهم قبل از شروع این مقاله از یک رویای بزرگ پرده برداری کنم. هر کارآفرینی دوست دارد که یک کسب و کار جدید (بیزینس جدید) و نوپا را شروع کند و پس از مدتی که به موفقیت رسید آن را به قیمتی بسیار خوب به دیگری بفروش برساند و به سراغ حرفه‌ی دیگری برود و دوباره همین کار را انجام دهد.

شاید این رویای بزرگ برای شما هم صادق باشد. اگر اینطور است جایی نروید و ادامه مطلب را بخوانید، از کجا معلوم شاید شما کسی بودید که توانست این رویا به حقیقت بدل کند؟!

کسب و کار فعال خود را مانند یک خانه بفروشید

خانواده‌ای را تصور کنید که قصد فروش خانه خود را دارند و به دنبال مشتری دست به نقد و پر و پا قرص میگردند. بعد از رفتن به بنگاه‌های معاملات ملکی منطقه و سفارشات بسیار زیاد منتظر بازدید خانه خود توسط اولین نفرات هستند.

فروش کسب و کار (فروش بیزینس) در بیزنِس وال

فروش-کسب-و-کار-بیزینس-در-بیزنِس-وال

پس از گذشت مدتی متوجه میشوند که خانه آنها مورد توجه قرار نمیگیرد و افرادی که به خانه آنها سر میزنند بلافاصله از آنها خداحافظی میکنند.

نکته‌ی مهمی که این خانواده به آن دقت نکرده است فضای داخلی و زیبایی چشمگیر و البته جاذبه‌های آن است. جدا از بحث کوچه، خیابان و منطقه‌ای که یک خانه در آن قرار دارد با رعایت نکاتی بسیار ساده میتواند جذابیت یک خانه را چندین برابر کرد. بطور مثال با یک رنگ‌آمیزی ساده یا حتی لامپ و نورپردازی مناسب میتوان یک قدم جلوتر پیش رفت.

این فرآیند دقیقا در هنگام فروش یک کسب و کار آماده نیز اتفاق می‌افتد. قبل از اینکه به کارگزاران فروش سری بزنید و تبلیغات مناسبی در بیزنس وال انجام دهید باید گام‌های مناسبی برای آماده سازی کسب و کارتان انجام دهید.

دقت کنید که در صورت انجام دادن هرکدام از این مراحل میتوانید فروش کسب و کار فعال و قیمت دلخواهتان را تضمین کنید و در صورت عدم توجه به آنها شاید بزرگترین اشتباه زندگی خود را مرتکب شوید.

از کنار اشتباهات یا تجربههای دیگران ساده رد نشوید!

  • به فکر رشد و توسعهی لحظهای باشید

در هیچ مرحله‌ای از کار دست از پیشرفت و توسعه برندارید و به فکر افزایش سرمایه و سود سرشار باشید. تلاش کنید تفاوت بین دارایی و بدهی را یاد بگیرید و با محاسبات دقیق درآمد ماهیانه و سالانه کسب و کارتان را بدست آورید.

اینکه بدانید سود خالص و ناخالص شما چه میزان است و با چه روش‌هایی میتوانید بدهی‌هایتان رو کاسته و دارایی‌هایتان را افزایش دهید دقیقا به رشد لحظه‌ای کسب و کارتان کمک میکند.

این رشد لحظه‌ای قیمت کسب و کار شما را به صورت لحظه‌ای افزایش میدهد. راستی دوست دارید با چه قیمتی از کارتان خداحافظی کنید؟

 

آمار فروش کسب و کار (فروش کسب و کار)

آمار-فروش-کسب-و-کار-فروش-بیزینس

  • از آمارهای تحلیلی غافل نشوید.

در ادامه بخش قبلی باید بگویم که آمارهای دقیق این موارد را از دست ندهید:

۱. میزان دقیق مالیات‌های دریافتی و پرداختی

۲. میزان دقیق هزینه‌های پرداختی

۳. میزان دقیق استهلاک

بررسی اینکه کجای نمودار پیشرفت هستید و قدم بعدی شما برای نزدیک‌تر شدن به موفقیت و کسب درآمد بیشتر چیست، عملا به رشد شما کمک میکند. اگر تصمیم به فروش کسب و کار فعال(فروش بیزینس فعال) خود گرفتید لطفا اشتباه رایج اکثر صاحبان کسب و کارها را انجام ندهید.

حتما میدانید که این اشتباه رایج دقیقا همان رها سازی کسب و کار است.

داشتن و دانستن این اطلاعات و آمارهای دقیق به مشتری شما نیز اطمینان میدهد که کسب و کار شما انتخاب درستی است و ممکن است او را ترغیب به پرداخت مبلغ بیشتری کند.

اما لطفا آمار سازی نکنید، زیرا احتمال فاش شدن حقایق وجود دارد و در اینصورت دیگر اوضاع تحت کنترل شما نخواهد بود.

  • از اتفاقات بد و ناخواسته پیشگیری کنید.

سورپرایز همیشه مثبت و جذاب نیست. اگر اطلاعاتِ آمار، ارقام و وقایعی ناخوشایند در کسب و کار خود دارید حتما وجود آنها را انتقال دهید. ممکن است با یک اتفاق ساده کل فرآیند فروش کسب و کارتان به خطر بیفتد یا حتی قیمت آن جابجا شود.

  • یک برنامهریزی جامع ۳ ساله ایجاد کنید.

لازم است بدانید که همیشه ارزش یک ایده یا برنامه‌ی خوب بیشتر از یک کسب و کار است. به همین خاطر نوشتن برنامه‌ی کار متناسب با گسترش حرفه‌ی شما عملا ارزش آن را بیشتر میکند.

زیرا به عنوان کسی که آن حرفه را شروع کرده و با چالش‌های بسیار زیادی روبرو شده و به موفقیت‌های بسیاری دست یافته، برنامه‌ای را مینویسید که نشان میدهد چطور میتوان آن حرفه را توسعه داد و به پولسازی بیشتری رسید.

  • شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و خطرات

یکی از ویژگی‌های خوب این بخش این است که مشتری شما میتواند تصمیمات درستی برای ادامه کار بگیرد. بیایید تصور کنیم که در یک لحظه از فروش کسب و کار منصرف شوید. با دانستن چنین مواردی میتوانید آنالیز مناسبی از وضعیت داشته باشید و پتانسیل‌ها خود را در جای مناسبی خرج کنید.

  • سطح آگاهی از برند خود را افزایش دهید.

فرصت‌های جدید زمانی بوجود می‌آیند که برند شما بیشتر و بیشتر شناخته شود. سطح دانش و آگاهی مخاطبان و مشتریان شما از برندتان افزایش یابد و بخواهند که با شما در ارتباط باشند.

این نکته را همیشه و حتی در زمانی که تصمیم به فروش کسب و کار ندارید باید رعایت کنید. تجربه نشان داده که پرداختن به امر مهم برندسازی توانسته یک فرصت استثنایی برای صاحبان آن حرفه ایجاد کند که حتی از فروش یا تعطیلی آن کسب و کار یا بیزینس منصرف شوند.

  • میزان درآمد شما چقدر است؟

یکی دیگر از اشتباهاتی که مدیران انجام میدهند ادغام دارایی‌های شخصی خودشان با آنچه از کسب و کارشان بدست می‌آورند است. حتی در برخی از موارد مشاهده شده که آنچه که به عنوان سود خالص بدست می‌آورند را به عنوان درآمد درنظر میگیرند و برای خود حقوق و دست مزد مشخصی تعیین نمیکنند.

  • یک کارگزار مناسب و باتجربه انتخاب کنید.

یک فرد با تجربه میتواند به عنوان واسط یا کارگزار وارد معاملات و حتی تصمیم‌گیری‌های شما شده با کمک‌های شایانی که به شما میکند میتواند در فاکتورهایی که هنگام آماده سازی و فروش کسب و کارتان دارید دخل و تصرف‌هایی داشته باشد. در نتیجه میتوانید با شرایط بهتر و حتی قیمت بالاتر از کارتان خداحافظی کنید.

بیزنِس وال کارگزار خرید و فروش کسب و کار

بیزنِس-وال-کارگزار-خرید-و-فروش-کسب-و-کار

  • دخل و خرج خود را تنظیم کنید.

در بسیاری از موارد مشاهده شده که دلیل اصلی مدیر یک کسب و کار برای فروش یا حتی تعطیلی آن، عدم تعادل بین ورودی و خروجی  مالی آنهاست. در چنین شرایطی توصیه میشود که با دقت بر روی درآمدها و مخارج خود تمرکز کنید.

قطعا با کمی جابجایی و کاستن هزینه‌های اضافی میتوانید برابری و تعادلی بین آنها ایجاد کنید. با این شیوه به عملکردی مناسب خواهید رسید که منجر به ترغیب مشتری و رسیدن شما به درآمد بالا خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید و فروش کسب و کار فعال (خرید و فروش بیزینس آماده) می توانید به صفحه اول بیزنس وال مراجعه کنید.