مهم ترین کسب وکارهای فعال (بیزینس های آماده) در حال رشد ایران

مهم ترین کسب وکارهای فعال (بیزینس های آماده) در حال رشد ایران

مهم ترین کسب وکارهای فعال (بیزینس های آماده) در حال رشد ایران

در این مقاله به مبحث مهم ترین کسب وکارهای در حال رشد ایران می پردازیم.

احتمالا بخواهید یک کسب و کار جدید (بیزینس جدید) در ایران راه اندازی کنید یا اینکه یک فرد خارجی هستید و بواسطه دانشی که از زبان و فرهنگ فارسی زبانان دارید بخواهید از فرصت‌های طلایی کسب و کار (بیزینس) در ایران اطلاعاتی کسب کنید.

مقاله‌ی پیش رو دقیقا همان چیزی است که به آن نیاز دارید.

کشور ایران که به عنوان یک جمهوری اسلامی در جهان شناخته میشود، با چیزی حدود ۸۳ میلیون جمعیت جزء ۲۵ کشور محبوب جهان قرار دارد. ایران دومین کشور پهناور در منطقه‌ی خاورمیانه است و هفدهمین کشور پهناور دنیاست.

جالب است بدانید که به واسطه موقعیت جغرافیایی که دارد در قلب جهان یا همان heartland قرار گرفته است.

توسط بانک جهانی به عنوان کشوری رده‌بندی شده که اقتصاد آن بالاتر از حد متوسط رشد و درآمد دارد، اما در رده‌بندی اقتصادی و کسب و کار از بین ۱۹۰ کشور و اقتصاد جهان رتبه ۱۲۸ را داراست.

این نکته به این معنا نیست که فرهنگ، دولت و شرایط حاکم در ایران با راه اندازی کسب و کار یا بیزینس میانه‌ی خوبی ندارد. قطعا هر فرهنگ و ملتی پتانسیل‌ها، قواعد و قوانین خاص خودش را دارد، بنابراین باید آنها را بیشتر شناخت.

کسب و کارهای (بیزینس های) در حال رشد در ایران

کسب-و-کار-های-بیزینس-در-حال-رشد-در-ایران

کشور ایران در حال حاضر در بسیاری از بخش‌های صنعت و کسب و کارهای نوپا یا بیزینس های جدید در حال رشد و نمو است و با داشتن کمی شناخت و بررسی درست شرایط می‌توان از این صنایع و کسب و کارها در راستای اهداف خود به درستی استفاده کرد.

به طور کلی میتوان گفت که صنایع خودرو سازی، حمل و نقل، ساخت و ساز، لوازم خانگی، صنایع غذایی و کشاورزی، صنایع دفاعی و اسلحه سازی، داروسازی، انفورماتیک و فناوری اطلاعات، صنایع نفتی و مواد شیمیایی و تقریبا تمام صنایعی که به این موارد وابسته‌اند در حال رشد هستند و میتوان به عنوان یک پتانسیل خوب به آنها نگاه کرد.

از آنجاییکه موارد ذکر شده در صنایع اساسی و بنیادی هر کشوری قرار دارد و ورود به این آنها مستلزم شرایط خاصی است، در ادامه به برخی از کسب و کارهای کوچکی خواهیم پرداخت که توانایی ورود به آنها برای افراد بسیار زیادی امکان پذیر است.

۱. طراحی، توسعه و ارائه خدمات پشتیبانی در زمینه IT و فناوری اطلاعات

یکی از کارهایی که قطعا در ایران نیاز به فرهنگ سازی به مراتب بیشتری دارد، ارائه خدمات و بویژه خدمات پشتیبانی است. بسیاری از طراحان و کدنویس‌هایی که در ایران قرار دارند هنوز بر این باور هستند که هنگامیکه کار طراحی یا برنامه نویسی یک نرم افزار یا حتی یک وب سایت تمام شد، دیگر پروژه تمام است و باید به سراغ مشتری جدیدی بروند.

اما باور درست اینجاست که شما به عنوان یک مدیر کسب و کار نباید مشتری خود را در هیچ مرحله‌ای رها کنید.

از صفر تا صد داستان، از مرحله مشاوره و طراحی گرفته تا پشتیبانی لحظه‌ای و آنلاین باید همیشه در کنار مشتری بود تا حجم کاری و البته درآمد ورودی به کسب و کار خود را تضمین کنید. دقت داشته باشید که موارد زیر در حال رشد هستند.

مدیریت شبکه‌های اجتماعی

مدیریت و پشتیبانی سایت

بازاریابی و تولید محتوا

مدیریت-شبکه-های-اجتماعی-کسب-و-کار-بیزینس-اینترنتی

کسب-و-کار-بیزینس-اینترنتی-آنلاین

۲. صنعت آموزش و پرورش در موسسات و مراکز آموزش عالی

به جرات میتوان گفت که حوزه‌ی آموزش یک بازار پهناور است که مختص یک شهر خاص و یا حتی کشور ایران نمیشود.

از وب سایت‌های آموزشی آنلاین گرفته تا موسسات آموزشی در تمامی حوزه‌ها میتوان اقدام به ارائه خدمات و دوره‌های مناسبی کرد که بواسطه‌ی آنها بتوان درآمد سرشاری به کسب و کار یا بیزینس نوپای خود وارد کنید.

دقت داشته باشید که بهترین سرمایه‌گذاری که بشر از ابتدای تاریخ میتوانسته داشته باشد، سرمایه‌گذاری بر روی خودش بوده و این مسئله تنها با آموزش امکان پذیر خواهد بود.

بطور مثال بد نیست اگر کمی به مراکز آموزش عالی یا حتی کلاس‌های کنکور و آزمون‌های آزمایشی در مقاطع مختلف ابتدایی و دبیرستان توجه کنید. دقت داشته باشید که موارد زیر در حال رشد هستند.

وب‌سایت‌های آموزش آنلاین با دوره‌های آموزشی اثرگذار {بویژه دوره‌های ویدیویی جذاب}

موسسات آموزشی چند منظوره

 

۳. استارتاپهایی که ارز به ایران وارد میکنند را فراموش نکنید

بواسطه تحریم‌هایی که روز به روز بر کشور جمهوری اسلامی ایران اعمال میشود، قیمت ارز، طلا و سکه در چندین سال اخیر روز به روز در حال نواسان و در حالت کلی قیمت آنها به صورت پلکانی در حال رشد بوده است.

در حال حاضر هیچگونه برابری بین قیمت ریال و دلار وجود ندارد و کفه‌ی ترازوی دلار بیشتر از ۱۲ برابر سنگین تر از ریال است که البته هر روز در نواسان است.

صرافی‌های آنلاین که خرید و فروش ارز دیجیتال مانند بیت کوین انجام میدهند.

– وب‌سایت‌هایی که محصولاتشان را به انگلیسی ارائه می‌دهند و به دنیا ارسال میکنند.

یکی از کسب و کارهایی که در یکی دو سال اخیر در کشور ایران هر روز بیشتر شناخته میشود، ارزهای دیجیتال و کریپتوکارنسی‌هاست. تصور کنید که استارتاپ یا کسب و کار نوپایی دارید که میتوانید درآمد دلاری داشته باشید.

البته برای راه اندازی و شروع چنین کسب و کاری قطعا به کمک و مشاوره‌های یک تیم تخصصی نیاز خواهید داشت که میتوانید روی بیزنس وال حساب باز کنید.

کسب و کارهای(بیزینس های) اینترنتی بر پایه ارزهای دیجیتال (بیت کوین)

کسب-و-کار-های-بیزینس-اینترنتی-بیت-کوین

در مقاله‌های بعدی تلاش خواهیم کرد تا به برخی دیگر از کسب و کارها یا بیزینس هایی که در حال رشد هستند یا اینکه پتاسیل خوبی برای راه اندازی دارند را با ذکر نام به شما ارائه کنیم.

شما می توانید کسب و کار آماده خود را در سامانه بیزنِس وال در بخش فروش کسب و کار ثبت کنید و یا اینکه به عنوان سرمایه گذار یا خریدار کسب و کار اطلاعات خود را در فرم سرمایه گذاران سامانه درج کنید تا در اسرع زمان با شما ارتباط برقرار کنیم.

همچنین جهت مشاوره با مجموعه مشاورین بیزنِس وال در حوزه هایی مانند مشاوره کسب و کار ، مشاوره مالی ، مشاوره حقوقی کسب و کار و سایر مشاوره ها با شماره واتساپ در تماس باشید.