20 نکته برای داشتن یک رستوران موفق!

20 نکته برای داشتن یک رستوران موفق!

در این مقاله قصد داریم تا به 20 نکته برای داشتن یک رستوران موفق بپردازیم.

اداره ی یک رستوران می تواند بسیار حساس باشد. بسیاری از رستورانها با غذاهای نه چندان خوب مشتریان زیادی دارند درحالی که رستوران هایی وجود دارند که با ارایه غذای باکیفیت در همان سال های اولیه ناگزیر کسب و کار خود را تعطیل می کنند.

ممکن است شما تا کنون به راه اندازی رستوران یا خرید یک رستوران فکر کرده باشید؟ نکات کلیدی در اداره ­ی یک رستوران چه چیزهایی می تواند باشد؟

ما در این مقاله به بیست نکته ای که می تواند شما را صاحب یک رستوران موفق کند اشاره خواهیم کرد:

20 نکته برای داشتن یک رستوران موفق!

مدیریت و اجرا:

  1. زمانی که تصمیم به اداره ی یک رستوران می گیرید باید تا حدودی تجربه داشته باشید. هر آن چه شما نمی دانید به شما آسیب می رساند. پس اگر تجربه ی این کار را ندارید به دنبال کسب تجربه بروید. از هر طریق ممکن، حتی میتوانید مدتی در یک رستوران کار کنید.
  2. کیفیت غذا یک امر اجتناب ناپذیر است. هیچ رستورانی با غذای بد به موفقیت نرسیده است.
  3. کیفیت بدون نقصی داشته باشید. همه ی تلاش خود را انجام دهید تا مطمین شوید همه­ی خدماتی که شما به مشتری پیشنهاد می دهید در هرروز تکرار می شود. از رموز موفقیت فعال بودن است، آن را هرگز فراموش نکنید.
  4. بهترین خدمات را ارایه دهید! فقط در مورد ارایه بهترین خدمات صحبت نکنید، آن را درک کنید و و به آن تحقق بخشید.
  5. کارکنان خود را تواناتر کنید. کارکنان شما باید توانایی مدیریت کردن موارد پیش آمده برای مشتریان را داشته باشند و بدانند زمانی که همه چیز طبق انتظار آن ها پیش نمی­رود چگونه مشکل پیش آمده را مدیریت کنند؟
  6. یک مدیر فعال باشید. مالکان غایب در سر کار یکی از عناصر شکست هستند. شما نمی توانید رستوران خود را از خانه یا دفتر دیگری اداره کنید. شما باید در آن جا حاضر باشید و درگیر در فعالیت ها باشید و به عنوان فرمانده، امور را در دست بگیرید.
  7. یک تفکر برنده داشته باشید. نگرش مثبت مسری است و برای بازگرداندن مشتریان ضروری است. شما و کارکنانتان باید تفکر برنده خودتان را حفظ کنید.
مدیریت رستوران موفق

مدیریت-رستوران-موفق

کسب و کار و دارایی

  1. یک موقعیت مکانی عالی! مشتریان باید به راحتی رستوران شما را پیدا کنند و بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. همین طور باید یک مکان مناسب برای پارک وسایل نقلیه  در اطراف کسب و کار شما وجود داشته باشد.
  2. یک فرمول اقتصادی واقع گرایانه در نظر بگیرید! درآمد شما باید برای پوشش دادن هزینه ها و سود خالص مورد نظر کافی باشد.
  3. تفاوت بین نرخ غذاهای موجود در خیابان و مغازه های دیگر را بدانید و در نظر بگیرید که زمانی که مواد اولیه خود را در حجم زیاد و به قیمت عمده خرید می کنید تفاوت قیمت چگونه خواهد بود.
  4. منویی که بهینه ترین حاشیه سود را خواهد داشت انتخاب کنید. منوی شما باید خریداران را به سمت انتخاب آیتمی که بیشترین سود را برای شما خواهد داشت، هدایت کند و این سود باید به تومان باشد نه به درصد سود غذا.
  5. نیروهای شما باید نسبت به تقاضای مشتریان منعطف باشند. این هزینه ثابت کسب و کار (هزینه بیزینس) شما است. سود خود را به خاطر داشتن برنامه ی ضعیف هدر ندهید. نیاز نیروهای خود را بدانید و با توجه به آن برنامه ریزی کنید.
  6. برای توسعه موثر برنامه ریزی کنید. در سال اول کسب و کار خود را بسازید. در سال های دوم و سوم به بهبود و اصلاح کسب و کار (اصلاح بیزینس) بپردازید و در سال های چهارم و پنجم عایدی خود را به حداکثر برسانید. این زمان برای فروش کسب و کار (فروش بیزینس) شما بسیار مناسب است. میانگین عمر یک رستوران 5 سال است. در صورت عدم فروش رستوران شما باید در آن یک تحول ایجاد کنید و مجددا توجه مشتریان خود را جلب کنید.

بازاریابی و تبلیغات

  1. تداعی حس خوب. رستوران شما چه تجربه خوبی برای مشتریان به همراه خواهد داشت؟ سبک محصولات و خدمات شما چیست؟ این همه ی آن تاثیری است که شما بر مشتریان خود خواهید گذاشت.
  2. انواع و منابع تقاضا! آیا مقصد تقاضای شما مولد و پر­رونق است؟ ناحیه تجارت خود را بیابید.
  3. تصویر منحصر به فرد برند شما! این دقیقا جایی  است که شما رستوران خود را از رقابت متمایز می سازید. شما می خواهید که رستوران شما پابرجا بماند.
  4. مشتریان خود را بشناسید. این شامل تحقیق درباره­ی اطلاعاتی از مشتریان و جمعیت خواهان برند شما می شود که باعث می شود شما بتوانید تقاضا، نیازها و انتخاب های آن ها را بشناسید.
  1. یک گزاره ی ارزشی هدف به وجود آورید. انتخاب، راحتی و رضایت پولی مشتریان را در هر قیمتی که آنها انتخاب می کنند، پیشنهاد دهید.
  2. یک استراتژی بازاریابی هدف خلق کنید. بازاریابی شما باید بر روی ناحیه ی تجارت شما، مشخصات جمعیتی مشتریان و رفتارهای آن ها تمرکز کنید. همیشه موفقیت کمپین بازاریابی خود را اندازه گیری کنید.
  3. از مشتریان خود بازخورد بگیرید. همیشه مشتریان خود را برای دادن بازخورد تشویق کنید و اقدامات جبرانی لازم برای هر تجربه تلخ پیش آمده در رستوران خود را انجام دهید .
اداره کردن یک رستوران موفق

اداره-کردن-یک-رستوران-موفق

اداره کردن یک رستوران مسؤلیت بزرگی است. خرید یک رستورانی که از قبل راه افتاده است هنوز مزایای زیادی دارد. نه تنها شما یک کسب و کار به ثبت رسیده با یک اثر مثبت خریداری می کنید بلکه به یک پایگاه مشتریان تشکیل شده، تجهیزات و زنجیره ی تأمین آماده دست خواهید یافت و در بسیاری موارد صاحب کسب و کار (صاحب بیزینس) به شما تجربیات خود را انتقال خواهد داد .

همچنین می توانید در بیزنس وال رستوران مد­ نظر را به راحتی با رستوران ها و کسب و کار های مشابه مقایسه کنید.